header-small
Siapa Lagi Nak Jana RM1,000.86 Dalam 30 Hari Sambil Bersantai & Berborak Kosong?
Ada Smartphone? Ada Internet?
Kini Anda Juga Boleh Mengaut Keuntungan Mudah Melalui YouTube, Google AdSense, Dan Program Affiliate!
Dari: Wazeen Azizan & Gobala Krishnan & Aya Norbayah

Kepada: Sesiapa Yang Ingin Jana Wang Online Dengan Mudah

Hi kawan...

Seperti yang anda tahu, zaman sekarang ini budak darjah 6 pun dah ada smartphone iPhone atau Samsung yang paling latest. Dengan mudah sahaja anda boleh mengambil video HD edit sampai cun, dan upload terus ke YouTube.

Tapi adakah anda juga tahu, bahawa anda boleh menjana pendapatan mudah melalui YouTube? Cuba anda bayangkan kalau anda boleh menjana pendapatan RM1,000 ke RM5,000 setiap bulan , tanpa perlu sewa ofis, bayar gaji, daftar perniagaan atau jumpa klien - nak tahu caranya tak?

Mungkin anda tahu apa itu YouTube - tetapi adakah anda tahu bahawa YouTube adalah salah satu lubuk duit Internet yang paling menguntungkan? Inilah masa yang paling sesuai untuk anda mulakan Channel YouTube anda sendiri dan mengaut keuntungan yang besar!
Logo YouTube
giphy

BERIKUT ADALAH STATISTIK TERKINI YOUTUBE:

  • Lebih dari 1 billion pengguna (lebih besar dari Instagram) dari seluruh dunia
  • Trafik di YouTube meningkat lebih dari 50% setiap tahun selama tiga tahun lepas
  • 80% pengguna YouTube dari luar US, kebanyakkan mereka di Asia termasuk Malaysia
  • Pendapatan iklan YouTube meningkat lebih dari 50% tahun lepas
  • Jumlah YouTube Channel yang menjana lebih dari USD100,000 setahun juga meningkat sebanyak 50% tahun lepas
Seperti yang anda boleh lihat dibawah, saya mulakan satu channel baru di YouTube dan dalam masa 30 hari, saya berjaya buat RM1,000.86- tanpa membeli iklan atau membayar kos mahal untuk merakam video secara professional!
bukti-pendapatan-youtube-adsense
Yang paling penting, saya dapat jana pendapatan ini tanpa bantuan dari sesiapa pun - termasuk celebriti, kerajaan, rakan JV atau partner!

Kalau anda tak tahu, Google Adsense ini adalah program iklan online yang terbesar di dunia. Setiap kali anda tonton video saya, anda akan nampak iklan sebelum video bermula... iklan ini anda boleh Skip selepas 3-5 saat tetapi dalam masa singkat itu, saya dah dapat duit!

Ini pula screenshot dari akaun affiliate Shareasale saya:
bukti-pendapatan-youtube-affiliate

Ya, jumlah RM1,000.86 dalam masa 30 hari sahaja - tanpa website, tanpa beli iklan Fesbuk, tanpa menjual apa-apa, dan tanpa keluar modal satu sen pun.

Cuba anda bayangkan jika anda berkerja part time, berapa banyak duit yang anda boleh buat dalam sebulan? Berapa banyak wang yang akan anda bazirkan untuk pergi ke tempat kerja setiap hari?

Berapa jam anda kena kerja keras setiap hari? Adakal ia berbaloi untuk bekerja sampai lewat malam, tapi pada hujung bulan dapat gaji RM700 je?

Kalau ada cara yang lebih senang, dimana anda tidak perlu keluar rumah, boleh bersantai dan berborak kosong, dan tidak perlu apa-apa selain handphone anda dan Internet - adakah anda berminat nak tahu caranya?

Dalam laman ini, saya akan bongkar segala rahsia saya, dan dalam masa 30 hari anda juga boleh menjana pendapatan pasif yang 100% automatik melalui YouTube..

Jika anda masih berminat, teruskan membaca..

Siapa Saya, Dan Mengapa Anda Perlu Ikut Panduan Saya?
Nama saya Gobala Krishnan, dan sejak tahun 2001 saya dah mula buat duit secara automatik melalui Internet, dengan website percuma dan modal RM0.00...

Saya berjaya menjana lebih dari RM4,216,000 - YA - lebih dari 4 Juta Ringit Malaysia melalui pelbagai jenis website dan perniagaan, semuanya 100% online..

Tak percaya? Lihat bukti pendapatan saya dari sistem JVZoo, salah satu sistem jana duit yang terkemuka di pasaran antarabangsa:
jvzoo
Cuma lihat gambar di bawah ni... duit masuk tak berhenti-henti ke akaun PayPal saya.. beribu-ribu USD dalam satu hari sahaja... esoknya sama jugak beribu-ribu USD masuk syok gila...
paypal
Seperti yang anda boleh lihat, saya tak tipu. Saya tak ajar anda cara buat duit online dari membaca buku orang lain... saya akan ajar anda dari pengalaman saya sendiri, dan teknik-teknik yang terbukti berkesan..

Kisah kejayaan saya pernah diterbitkan di akhbar Bahasa English terkemuka di Malaysia, New Straits Times, dan pelbagai terbitan lain termasuk majalah-majalah perniagaan:
media
Perniagaan internet membolehkan saya travel ke seluruh dunia, tanpa perlu bimbang pasal duit, tanpa perlu minta cuti dari majikan.
travels
Saya bukan nak berlagak.. apa yang saya capai sebenarnya sesiapa pun boleh buat..

Anda boleh buat juga, asalkan anda ada mentor yang betul-betul expert dalam perniagaan Internet dan cara menjana wang automatik..

Mungkin anda ada keraguan..
Dah Cuba Buat Duit Dengan YouTube Tetapi Gagal?
Ya, saya tahu ramai yang dah cuba buat duit dengan YouTube, tetapi gagal. Masalahnya bukan tak boleh buat duit dengan YouTube... masalahnya mereka buat suka hati sahaja, tanpa panduan yang betul atau teknik yang terbukti berkesan.

Kalau anda ikut cakap orang yang gagal, pasti mereka akan kata tak boleh buat, betul tak? Jadi, jangan dengar cakap orang yang gagal, kecuali kalau anda pun nak gagal juga!

Dari webinar saya, anda akan belajar cara yang paling mudah untuk membina senarai pelanggan (subscribers) YouTube channel anda, cara mendapat idea untuk video yang akan popular, cara kaji selidik tajuk yang hot, dan sebagainya..

Kalau anda ikut apa yang saya ajar, anda akan mendapat results seperti ini:
mobile1
mobile2
Ya, saya pun pernah cuba buat duit melalui YouTube dan gagal, tetapi saya tak putus asa..

Saya buat eksperimen saya sendiri dengan meneliti Channel YouTube yang berjaya, dan saya cuba tiru apa yang mereka buat, sehingga saya berjaya!

Kini, saya telah bongkar rahsia sebenar buat duit dengan YouTube dan AdSense yang terbukti berkesan. Formula saya boleh di tiru oleh sesiapa pun, walaupun anda seorang newbie dan tak pernah jana satu sen pun melalui Internet..

Jadi, jangan bimbang..
Malu Tunjuk Muka Depan Kamera? Tak Perlu!
Ya, saya faham... ramai yang malu tunjuk muka depan kamera, takut tak cukup hensem atau cun untuk YouTube. Atau, ramai juga yang tak nak tunjuk muka sebab nak "underground", takut bos nampak.

Jangan bimbang...

Kecuali kalau anda nak buat channel bersolek / make up, anda tidak perlu tunjuk muka depan kamera. Ada bermacam-macam cara buat video selain tunjuk muka... sebagai contoh screencast computer, PowerPoint slide, rakam demo tunjuk tangan sahaja, rakam screen smartphone dan sebagainya..

Tak percaya?

Lihat channel ini, semua upload hanya tunjuk screen komputer sahaja:
youtube2
Jadi, tak penting anda tunjuk muka... yang penting anda faham cara mendapat subscribers di YouTube dan cara mempromosikan chanel anda dengan efektif..

Ini lagi satu contoh, channel gaming yang popular dengan 1.2 juta subscribers, tanpa tunjuk muka langsung! kandungan video senang je, dia main game dalam smartphone atau iPad, rakam dan komen cara dia main... best gila memang pasaran yang besar untuk video gaming!
youtube1
Cuba anda bayangkan kalau anda ada 2 juta subscriber YouTube, anda boleh menjana beribu-ribu USD dari duit iklan sahaja setiap bulan! Itu tak termasuk lagi menerima produk percuma dari pembekal, sponsorship, jualan produk anda sendiri, kontrak tulis buku dan sebagainya!
Buat Kali Pertama, Saya Dedahkan Rahsia Jana Wang Automatik Dengan YouTube
Memperkenalkan Panduan Lengkap A To Z DUIT VIDEO
Buat kali pertama dan terakhir, saya sudi kongsi rahsia bagaimana saya melancarkan YouTube Channel yang gempak, dan menjana lebih dari seribu ringgit dalam 30 hari tanpa website, blog, senarai emel atau iklan..

Saya buat semuanya 100% percuma dengan smartphone, kamera dan media sosial...
ecover Duit Video Youtube
Ini bukan panduan "copy and paste" dari buku lain (seperti yang ramai buat) - ini 100% dari pengalaman saya sendiri..

Ini bukan panduan "basi" dari 3 tahun lepas... semua tips PANAS yang saya berikan..

Melalui video coaching ini anda boleh belajar dari saya 1-on-1dan selidik semua teknik rahsia yang saya gunakan., termasuk:
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-1
Rahsia 5 Perkara Paling Simple Perlu Ada Untuk Memulakan Video YouTube (1 VIDEO)
Anda akan didedahkan cara memulakan pendapatan di YouTube TANPA perlu blog, website, modal atau perisian mahal.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-2
Rahsia Cara Betul & Cara Salah Membuat Channel YouTube Anda (1 VIDEO)
Anda akan dikongsikan cara betul dan cara salah untuk membuat Channel anda di YouTube. Ramai yang buat cara salah mungkin akan menyesal!
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-3
Rahsia Jenis Pendapatan Melalui Iklan YouTube (2 VIDEO)
Anda akan didedahkan Jenis-jenis pendapatan di YouTube dan bagaimana anda boleh jana duit sambilan secara pasif.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-4
Rahsia Jenis-jenis Video Yang Boleh Meletupkan Video YouTube Anda (1 VIDEO)
Anda akan dikongsikan jenis-jenis video yang boleh dihasilkan di YouTube. Anda sendiri tidak sangka, perkara macam tu pun, boleh buat duit di YouTube.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-5
Tutorial Asas Cara Setup Akaun Google & YouTube (1 VIDEO)
Panduan & Tutorial langkah demi langkah berdaftar Google & YouTube. Sesuai untuk masih baru.
Tutorial A To Z Cara Menghasilkan YouTube Channel Baru
Tutorial A To Z Cara Menghasilkan YouTube Channel Baru (2 VIDEO)
Anda akan dikongsikan langkah demi langkah membina YouTube Channel baru anda. In Sha Allah, dalam tempoh kurang 24 jam, Anda mampu memiliki YouTube Channel sendiri.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-7
Rahsia Cara Buat Imej Thumbnail YouTube Kreatif Tanpa Photoshop (1 VIDEO)
Anda akan didedahkan dan diajar cara menghasilkan IMEJ Thumbnail YouTube yang menarik dan kreatif TANPA menggunakan Adobe Photoshop. Dan paling best, ianya PERCUMA.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-8
Tutorial A To Z Cara Setting Video YouTube Channel Anda Dengan Betul (4 VIDEO)
Anda akan dikongsikan langkah demi langkah menguruskan Setting video YouTube Channel Anda. Tidak perlu bimbang.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-9
Rahsia Lulus Daftar Google Adsense Dengan Sangat Mudah (3 VIDEO)
Anda akan didedahkan langkah demi langkah untuk lulus pendaftaran akaun Google Adsense. TANPA perlu blog English, TANPA perlu video English, TANPA perlu kena reject. TEKNIK ini memang berkesan.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-10
Rahsia Cara Edit Video Tanpa Perisian Tambahan & Tanpa keluar Modal (1 VIDEO)
Anda akan dikongsikan cara edit video paling simple. Tanpa kos besar.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-11
Rahsia Buat Duit Video YouTube Dengan Affiliate (2 VIDEO)
Dalam video ini Anda akan diterangkan bagaimana anda boleh menjana pendapatan di YouTube melalui Program Affiliate.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-12
Rahsia Cara Meletupkan Jumlah Subscriber YouTube Paling Berkesan (3 VIDEO)
Anda akan didedahkan Rahsia bagaimana anda boleh meningkatkan jumlah subscriber YouTube dengan cara yang berkesan.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-13
Rahsia Optimization & Ranking YouTube Dengan Betul (1 VIDEO)
Dalam video ini, Anda akan diterangkan cara video anda boleh mandapat #1 dalam carian Google, tanpa perlukan website atau buat SEO blog.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-14
Teknik Analisa Statistik Youtube Anda (1 VIDEO)
Anda akan didedahkan Teknik Analisa Statistik Akaun Youtube Anda. Statistik Youtube sangat berguna untuk anda faham mengapa channel anda berjaya atau gagal, dan apa yang anda boleh buat untuk mengatasinya.
ecover-dvd-rahsia-duit-video-youtube-15
Rahsia & Tips Berjaya Dalam YouTube Daripada Pakar (1 VIDEO)
Anda akan didedahkan Rahsia dan Tips bagaimana anda boleh berjaya dalam menjana pendapatan di YouTube.
Jika anda berminat untuk mencilok RAHSIA saya dan mula menjana pendapatan automatik dalam masa 24 - 48 jam yang akan datang, pesan sistem DuitVideo sekarang juga!

Ini BUKAN DVD ,jadi anda boleh muat turun semua video ke komputer anda dan simpan selama-lamanya.
Tak Ada Cara Yang Lebih Mudah Buat Duit Melalui
INTERNET
...
Kalau anda berminat nak buat duit online, inilah cara yang paling mudah... anda tiada apa-apa alasan untuk tutup laman web ini sebelum membuat tempahan..

Dengan teknik-teknik yang akan saya ajar dalam panduan lengkap DuitVideo, anda:

Tak perlu keluar modal satu sen pun (kalau dah ada smartphone)

Tak perlu tahu programming, web design atau apa-apa skil teknikal

Tak perlu ada pengalaman perniagaan online / offline

Tak perlu daftar nama perniagaan / Sdn Bhd di SSM

Tak perlu ada wajah cantik / glamor / muka hensem

Tak perlu pandai bercakap dalam Bahasa English

Tak perlu jual apa-apa, bukan MLM, bukan pelaburan

Tak perlu bina laman web, pasang blog atau tulis artikel
Aiks.... masih baca lagi? Buat tempahan anda sekarang juga sebelum harga naik selama-lamanya..

Kalau anda nak tunggu cara yang "lebih mudah" anda hanya tipu diri sendiri. Takkan anda nak biarkan orang lain mengaut keuntungan luar biasa dari lubuk duit YouTube sementara anda duduk lihat je?

Testimoni 100% Tulen Dari Pembeli Awal Sistem Duit Video!
TESTIMONI, Apa kata mereka?
TESTIMONI, Apa kata mereka?
Duit Video Mengubah Mindset Saya Betapa Mudahnya Nak Buat Duit Dengan Adsense!

Dah lama sebenarnya saya tinggalkan Adsense sebab dulu hanya guna blog Bahasa Inggeris sahaja. Saya tak ada banyak masa dan fokus untuk maintain blog, content dan sebagainya.

Ada juga terbaca cara gunakan platform YouTube tapi saya tak berapa nak ambil kisah sebab rasa macam kena buat benda yang sama. Video dalam Bahasa Inggeris, SEO dan macam-macam lagi.
Sangat skeptikal! Tapi, bila saya dapat akses Duit Video ni, mindset saya berubah 100%.

Dengan YouTube sebenarnya kita tak perlu nak risau tentang bahasa sebab dalam statistik YouTube, 80% video views adalah datang dari video yang bukan berbahasa Inggeris!

Maksudnya, market di YouTube adalah sangat besar untuk video dalam bahasa lain selain dari bahasa Inggeris.

Dan yang paling penting - strategi yang ditunjukkan tak perlu pun ada website, blog, artikel dan segala bagai.

Cuma guna video di YouTube sahaja.
Ia sangat mudah dan boleh dibuat secara santai sebab ia adalah income pasif dari Adsense."

Md Asri Abd Manaf
TESTIMONI, Apa kata mereka?
Salam tuan.

Nak cakap sikit pasal duit video ni.

First sekali nak bagitau yang cara pembelajaran dia memang user friendly, tak serabut nak fikir. Tengok, dengar je dah terus faham. sebelum ni memang tak tau pape pasal adsense ni. Tapi bila tengok course duit video ni baru tau ada jugak cara buat duit senang macam ni.

Selama ni ingat kene jual barang je. Haha. So, memang saya rekemen lah kalau orang2 kat luar sana nak tambah income dengan cara dalam duit video ni. Nanti next time saya nak tepek result saya pulak.

Bagi masa sebulan. Hahaha. Cara senang tak boleh kan. Terima kasih tuan wazeen dgn gobala sebab perkenalkan produk ini.

Murtada Md Nor
BONUS TERHAD: Pendrive Dual USB Percuma 16G!
Semua 25 Video Tutorial Panduan Lengkap A To Z Duit Video akan disimpan dalam Pendrive Dual USB ini...
Untuk masa yang terhad sahaja, kami sertakan Pendrive 16G yang mengandungi semua video tutorial Panduan Duit Video ini. Anda TIDAK PERLU bersusah payah dan menggunakan data internet yang banyak untuk memuatturun video-video ini. Kami sediakan untuk anda. Penghantaran adalah PERCUMA.

Lebih menarik, Pendrive ini mengandungi dual USB di mana anda boleh guna untuk Laptop/PC anda atau terus ke Smartphone Android anda bagi melihat terus Duit Video. Anda boleh rujuk gambar di bawah:
pendrive-sandisk-dual-usb-gambar
Diskaun 90% Untuk Masa Terhad Sahaja!
Siapa cepat dia dapat. Harga rendah ini hanya dijamin untuk...
Untuk masa yang terhad, anda boleh mendapatkan panduan lengkap sistem Duit Video pada harga yang murah, dengan diskaun 90% sah untuk masa yang terhad sahaja...

HARGA BIASA:

RM1900

HARGA DISKAUN:

RM490

HARGA SUPER DISKAUN:

RM190 (TERHAD)

Jadi walaupun anda memang betul-betul sibuk, saya tidak mahu anda terlepas peluang ini untuk belajar rahsia saya telah saya bongkar mengenai cara menjana duit mudah dengan YouTube.

Tekan butang "Tempah Sekarang" dibawah untuk mendapatkan panduan lengkap DuitVideo dan bongkar sendiri rahsia menjana duit automatik dari YouTube, Adsense dan affiliate!
BONUS TERHAD: Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
money-back Jaminan Pulangan Wang 30 Hari
Dapat jaminan pulangan wang selama 30 hari sekiranya anda tidak memperolehi sebarang ilmu dan panduan daripada video tutorial Duit Video ini.
BONUS TERHAD: Kemaskini Percuma
money-back Kemaskini Percuma
Anda juga akan menerima sebarang kemaskini video-video di atas secara PERCUMA.
Dapatkan Duit Video Pada Harga RM1900 Dengan RM190 Sahaja!
Akses Serta Merta Setelah Pembayaran Disahkan!
Bayaran Sekali Sahaja Seumur Hidup!
F.A.Q PENTING!

S: Boleh jelaskan sekali lagi secara ringkas apa itu Duit Video?
J: Duit video ni adalah 25 lebih video tutorial yang akan tunjukkan anda langkah demi langkah untuk buat income melalui Youtube.

S: Saya newbie, boleh ke saya buat sistem Duit Video ni? Saya tak reti la buat video..
J: Semua orang boleh buat income melalui video Youtube ni, tak kisah la anda newbie ke otai ke.. semua adalah sama. Kami sendiri pun mula dari zero dalam niche kami di Youtube, dan kami berjaya buat 4 angka dalam masa sebulan. Kami akan tunjukkan anda cara senang untuk buat video.

S: Ada perlukan modal lain lagi ke selepas beli Duit Video?
J: Kalau anda dah ada laptop/pc dan internet, anda dah tak perlu modal lain lagi. Itu yang bestnya. Tapi kalau anda tiada laptop/pc pun, anda boleh buat video dengan gunakan Smartphone anda :)

S: Adakah income saya nanti datang dari program Adsense sahaja?
J: Tidak. Sebenarnya bukan Adsense sahaja, anda jugak boleh terima komisyen dari program Shareable atau program-program affiliate lain termasuk affiliate tempatan seperti Lazada, Zalora dan sebagainya. Kami akan tunjukkan anda caranya nanti.

S: Saya jenis pemalu dan tak pernah pun tayang muka kat video. Boleh ke?
J: Hehe..sebab tu kami dah bagitau dalam surat jualan kami, anda tak perlu ada muka ensem pun, tak perlu muka cun pun, anda boleh buat income Youtube ini dengan rakam screen pc anda pun boleh, rakam tangan anda sahaja tengah main game atau apps lain pun boleh :)

S: Ada jaminan tak?
J: Of course ada.. Jika anda sudah ikut apa yang kami kongsikan kepada anda langkah demi langkah, anda perlu tunjuk bukti kepada kami yang anda tak berjaya buat satu sen pun melalui panduan ini, jadi kami akan pulangkan 100% duit anda. Jaminan ini sah dalam masa 30 hari selepas pembelian anda sahaja.
© 2017 - RahsiaVideo.com - All Rights Reserved
Hubungi Reseller : Aya Norbayah
Whatsapp: duitvideo.wasap.my
Emel: dr.norbayah@gmail.com